Jelle Sels heeft zich vanavond niet kunnen plaatsen voor de halve finale van het challengertoernooi in het Amerikaanse Charlottesville ($75.000). In de kwartfinale moest de hij zijn meerdere erkennen in de als achtste geplaatste Peter Polansky (Can, 130). De 30-jarige Canadees won na anderhalf uur met 7-6(6) en 6-4.

Sels blijft in Charlottesville steken op 15 punten voor de wereldranglijst. Morgen komt hij vooralsnog in actie bij de kwalificaties voor het challengertoernooi in Knoxville (VS).

Lemoine schaart zich bij laatste vier in Toronto
Quirine Lemoine is vandaag doorgedrongen tot de halve finales van het challengertoernooi in Toronto (Can)($60.000). De 26-jarige Woerdense nam het vanavond in de kwartfinale op tegen Dasha Lopatetskaya (Oek, 523). Bij een 6-0 en 2-0 voorsprong voor Lemoine staakte de 15-jarige Oekraïnse de strijd.

Morgen treft ze de als achtste geplaatste Andrea Andreescu (Can, 185). Vorige week in Saguenay (Can) troffen beide dames elkaar ook in de halve eindstrijd. Toen gaf de Canadese bij een 7-6, 2-0 voorsprong voor Lemoine op.